Orkland, Rindal, Heim, Skaun

Trainee Trøndelag sørvest driftes av Thams Innovasjon. Vi jobber med en rekke ulike bedrifter både når det gjelder størrelse og type industrier.

Om regionen og arbeidsplassene i

Orkland, Rindal, Heim, Skaun

Som trainee i vår region vil du få en kickstart på yrkeskarrieren din. Du vil kunne hoppe rett inn i varierte og konkrete problemstillinger med høy relevans til utdanningen din. Du vil bli kjent med ulike bransjer og bedrifter, og du vil kunne få mange erfaringer som du kan bruke til å finne din videre yrkeskarriere.

Det blir egentlig ikke helt rett å peke ut noen få sentrale bransjer i vår region, fordi den er stor og preges av variasjon. Men noen industrier og bransjer vi kan trekke frem er tre-/skogsindustri, tung-/prosessindustri, energi, transport, reiseliv, matproduksjon og jordbruk. De siste årene har vi satset bredt på omlegging til lønnsom sirkulærøkonomi og økt fokus på natur, miljø og mer bærekraft.

I Orkland sentrum finner du vårt tilholdssted; Kuben Innovasjonssenter. Her holder bl.a. både Thams Innovasjon og Thamsklyngen til, i tillegg til Re-Midt og andre sentrale virksomheter som jobber med økte sirkulære materialstrømmer. Vi kan tilby attraktive møte- og kontorplasser for alle virksomheter og aktører som ønsker å bidra til innovasjon og næringsutvikling for fremtidig lønnsomhet og bærekraft.

Som trainee i Trainee Trøndelag og med jobb i Orkangerregionen vil du bli en del av et større miljø av trainee ´er som sammen kan utveksle erfaringer, både rent faglige og sosiale.

I Orkland, Heim, Rindal og Skaun kan du finne en hel mengde opplevelser du ikke finner noen andre steder i verden. Du kan besøke ærverdige Bårdshaug Herregård og Thamspaviljongen i Orkanger sentrum, Thamshavnbanen og Gammelgruva på Løkken, se nordlys og andre naturfenomener fra en Arctic Dome i Svorkbygda, oppleve troll ute i naturen i Trollheimen i Rindal, besøke Stjernetårnet eller Fugletittertårnet samme sted, se Vikingutstilling i Agdenes, se fullblods motorsport på Halsa Motorsportsenter, besøke Stokkebrygga Kafe på Hellandsjøen, bade i naturens mange egne perfekte små badeplasser under fossefall eller i gjel, gå litt av Pilegrimsleden eller besøke den eventyraktige Stormorfossen i Skaun – eller – uansett hvor du er, dra rett ut i, og oppleve naturen på egne måter!