Nasjonalparken Næringshage

Oppdal - Rennebu

Trainee-ordningen for Oppdalsregionen driftes av Nasjonalparken Næringshage.

Velkommen til fjells!

Om regionen

Regionen er en kjent skidestinasjon, men har også unike muligheter for sykkel- og fjellturer i sommerhalvåret. Vi har ikke bare fjell. Det er også late dager på kafé, i gondol eller på sandstranden Rauøra som vil komme til å ta pusten fra deg.  

Midt i Oppdal sentrum finner du Krux Oppdal Innovasjonssenter med innendørs klatrevegg, treningssenter, butikker, skaperverksted og kontorplasser for både startups og etablert næringsliv. 

Det er et bredt utvalg av aktiviteter og organiserte tilbud du kan delta på i vår region. I tillegg har vi et rikt kulturliv med kino, teater, konserter og festivaler. 

Det er enkelt å komme seg til Oppdal og Rennebu, med E6 og jernbane rett gjennom begge kommunene. 

Å være trainee hos oss

Sentrale bransjer i vår region er skiferindustrien, reiseliv og landbruk. Rennebu er kraftkommune og det er flere vannkraftanlegg i kommune.  Som trainee i vår region vil du få en variert og spennende start på yrkeskarrieren din. Du vil bli kjent med ulike bransjer og bedrifter. 

Trainee-programet går over to år hvor traineen kan være ansatt i inntil to bedrifter. Dette kan imidlertid tilpasses bedriftenes og traineens behov og ønsker. Flere bedrifter velger å ansatte traineen for hele perioden. 

Som nyansatt og ny-tilflyttet får du anledning til å bli en del av et eksisterende sosialt og faglig nettverk med andre traineer innen mange ulike fagområder og i svært forskjellige virksomheter.

Se våre medlemsbedrifter her