Blått Kompetansesenter

Hitra og Frøya

Vi samarbeider tett med arbeidsgivere på Hitra og Frøya, og har en unik innsikt i hvilken arbeidskraft som trengs i de ulike bransjene og bedriftene.

På Hitra og Frøya satses det stort på nye spennende bransjer og teknologier som fører til et attraktivt arbeidsmarked med et stadig behov for ny kunnskap og mer arbeidskraft. Spesielt havbruk og oppdrett er stort ute i havgapet hos oss.

Foto: Malin Lervåg Hitra-Frøya

Traineesamling på Sula 2022
Bildet av bygget Blått Kompetansesenter

Om Hitra og Frøya

Hitra og Frøya er to perler, øykommuner, som ligger på trøndelagskysten to timer kjøretur vest for Trondheim.

Regionen har en mangfoldig næring, men er mest kjent for akvakultur og lakseoppdrett. Dette er nok mye av grunnen til at regionen er i sterk befolkningsvekst med levende kulturliv og rike naturopplevelser.

I næringslivet hos oss finnes det brede muligheter innen flere bransjer og fagområder. Er du dataingeniør, økonom, veterinær, eller noe helt annet, finnes det garantert en plass for deg!

Trainee samling på Sula
Gruppebilde Trainee samling på Sula 2022
Traineesamling på sula 2022

Å være trainee hos oss

Som trainee hos oss er man en del av det store Trainee Trøndelag-fellesskapet i tillegg til det lokale trainee-nettverket på Hitra og Frøya.

Lokale tilbud til våre traineer:

  • Lokal og individuell oppfølging
  • Sosiale og faglige samlinger
  • Tilgang på arrangement gjennom Næringshagen vår
  • Bruker på Videocation, arbeidslivets svar på Netflix

Avtale med arbeidsgiver
Arbeidskontrakt forhandles direkte mellom trainee-kandidat og arbeidsgiver. Dette inkluderer lønn og varighet på arbeidsforholdet. Man blir trainee i 1-2 år etter avtalen.

Se våre medlemsbedrifter her