Intro Trainee

Steinkjer - Stjørdal - Trondheim

Intro Trainee har 17 års erfaring, og er etter hvert blitt en veletablert regional traineeordning i stadig utvikling.! Ett av målene for ordningen er å rekruttere flere høyt utdannede til regionen, gjerne slik at de bosetter seg på langsiktig basis. 

Intro Trainee er en non-profit medlemsorganisasjon som finansieres av kontingent fra medlemsbedriftene i traineeprogrammet og fra offentlig støtte. Intro Trainee ble stiftet i 2005 og har til nå rekruttert over 80 traineer fordelt på 18 kull. 

Aker Trainee Intro
Aker Trainee Intro
Aker Trainee Intro

Om regionen og arbeidsplassene

Intro Trainee tilbyr traineestillinger hos et bredt spekter av bedrifter, og det er muligheter for relevant arbeidserfaring innenfor de aller fleste kompetanseområdene. De fleste bedriftene er tilhørende Innherredsregionen og her er det unike muligheter for både friluftsliv, kafeliv samt et skattekammer av lokale matprodusenter. Trondheim byr på så mangt, og nærheten til Værnes er også fin hvis man får et ønske om litt luft under vingene.  

Å være trainee hos oss

Intro Trainee har medlemsbedrifter fra både privat og offentlig sektor, og fra et bredt spekter av bransjer. Vi har rekruttert traineer innenfor mange ulike kompetanseområder, og traineestillingene er 2-årige med oppstart over sommerferien hvert år. Noen traineer bytter arbeidsgiver etter ett år, men de fleste traineene jobber i 2 år i samme bedrift. Alle skal få variert og relevant arbeidserfaring innenfor sitt kompetanseområde. 

Tilbudet lokalt
Som trainee i Intro Trainee får du delta i 8-10 lokale samlinger sammen med de andre traineene hvert år. Samlingene innebærer kompetanseheving og bedriftsbesøk hvor nettverksbygging også er en viktig del av det å samles. Traineene i Intro Trainee følges også opp av leder for traineeordningen. I tillegg får alle traineer tilgang på digitale samlinger i regi av Trainee Trøndelag, samt en felles Trainee Trøndelag samling hvert år. 
 

Se våre medlemsbedrifter her