FI Næringshage

Trainee Trøndelag på Fosen! 

Trainee-programmet på Fosen drives av FI Næringshage i innovasjonsselskapet Fremtidens Industri AS. Vi har hovedkontor i Vanvikan, og avdelingskontor i Trondheim. I vårt nettverk har vi et bredt spekter av bedrifter innenfor alle mulige bransjer. Vi har samarbeidspartnere over hele Fosen som gjør at vi får god oversikt over hva som finnes i næringslivet over hele halvøya.  

Næringslivet på Fosen

På Fosen består næringslivet av alle mulige bransjer og bedrifter, i ulike størrelser.

Fosenregionen dekker et stort geografisk område, og består av fire kommuner (Indre Fosen kommune, Åfjord kommune, Ørland kommune og Osen kommune). Næringslivet består av alle mulige bransjer, og det varierer fra sted til sted hvilken bransje som er fremtredende. Sentrale bransjer på Fosen er blant annet industri, reiseliv, havbruk, og vindkraft.  

Fosen består av både fjord og fjell, og kan by på mange, gode naturopplevelser i alle kommunene.  

Trainee på Fosen

Som trainee i en bedrift på Fosen vil du få god kontakt med bedriften og næringslivet, samtidig som du får delta på sosiale og faglige samlinger med andre traineer på Fosen og i Trøndelag. Du vil få god oppfølging av din kontaktperson i Trainee Trøndelag, som skal sørge for at du trives både i jobben og lokalsamfunnet.  

Våre trainee-bedrifter

Med god variasjon i bransjer, størrelser og arbeidsoppgaver kan våre medlemmer tilby spennende stillinger til traineer.

Som trainee-bedrift på Fosen vil du få tilgang til en god database med nyutdannede arbeidstakere som ønsker jobb i Trøndelag. FI Næringshage går gjennom databasen for å se etter aktuelle kandidater, som bedriftene selv inviterer til intervju. Gjennom trainee-perioden vil bedriftene bli fulgt opp av FI Næringshage, og satt sammen i et nettverk med andre trainee-bedrifter. 

Se våre medlemsbedrifter her