Fjelltrainee

Røros og Nord-Østerdalen

Siden start har vi rekruttert 43 traineer, og flere av de bor og jobber fremdeles i regionen. Vi ønsker å legge til rette for både faglige og sosiale møteplasser gjennom våre aktiviteter, som er med på å skape gode ambassadører for regionen. Rørosregionen og Nord-Østerdalen byr på et rikt kulturliv, uendelige friluftsmuligheter sommer som vinter, urbane kafeer og et godt utbygd kommunikasjonsnett med fly, buss og jernbane. 

Vi lover å ta godt imot deg!

Trainee samling på Røros
Trainee samling på Røros
Trainee samling på Røros

Om regionen og arbeidsplassene

Røros og Nord-Østerdalen er en felles bo – og jobbregion, med et bredt spekter av bedrifter som er utkikk etter ny og relevant kompetanse. Vår region kjennetegnes av et variert næringsliv med flere sterke miljøer innen flere bransjer. Her vil du møte på spennende utviklingsprosjekter innenfor blant annet masseprodusert skreddersøm, helsedata, ny teknologi innenfor landbruk, fremtidens reiseliv og mye annet.

Verdensarven Røros og Cirkumferensen, sammen med en mangfoldig kultur og historie, er et samlende fellestrekk i regionen og danner grunnlaget for et av bedrifter innenfor industri, reiseliv, lokalmat og byggebransjen.

Vi har spennende arbeidsgivere innenfor både privat og offentlig sektor, som er klare for å ta i mot nettopp deg.

Trainee samling på Røros
Trainee samling på Røros
Trainee samling på Røros

Å være trainee hos oss

Som trainee hos oss er man en del av det store Trainee Trøndelag-fellesskapet i tillegg til det lokale trainee-nettverket på Røros og Nord-Østerdalen.

Lokale tilbud til våre traineer:

  • Lokal og individuell oppfølging
  • Sosiale og faglige samlinger
  • Tilgang på arrangement gjennom Næringshagen vår

Avtale med arbeidsgiver
Arbeidskontrakt forhandles direkte mellom trainee-kandidat og arbeidsgiver. Dette inkluderer lønn og varighet på arbeidsforholdet. Man blir trainee i 1-2 år etter avtalen.